maanantai 13. lokakuuta 2014

*Tässä tulisi olla otsikko mutta mun aivot lyö tyhjää*

Hey!

Sain nyt viimein itteni istutettua taas koneen ääreen. Mulla on vaan ollut niin järkyttävä kiire koko ajan, ettei oikeesti oo ollu vaan aikaa istua koneella. Enkä siis oo erityisesti ees tehny mitään. Arki täällä vaan on kiireisempää kun Suomessa. Suurimmaks osaks Cross Countryn takia. Tässäkään postauksessa ei periaatteessa oo mitään ideaa, mutta yritän nyt jotenkuten kertoa mitä mulle kuuluu ja mitä täällä on tapahtunut. :) Vaikee vaan päättää mistä alottais. Ehkä mä vaan pistän kuvia ja kerron niitten avulla tapahtumista.

Tää ranta on ihan meijän talon lähellä. Toisella puolella on Kanada, mutta järvi on niin iso, ettei vastarantaa näy. Ja täällä on aivan järjettömän kaunista! 
Foreigners! Riccardo-Italia, Theo-Ranska, David-Ruotsi, Helene-Saksa, Minä-Suomi haha Laura-Italia
Käytiin Moun Pleasantissa kattomassa CMU:n football peli 

Ranska-Suomi-Ruotsi "aloha-day" Nää tyypit vaan on niin awesome! <3
Helene! Mun parhain, rakkain ystävä! <3


Pep rally oli awesome! Pep rally on siis semmonen tunnelmankohotus juttu ennen homecoming-jalkapallopeliä. Keräännyttiin kaikki saliin ja siellä oli kilpailuja yms, kerrottiin homecoming queen and king ja julistettiin Spirit Trophyn voittaja. Seniorit voitti kuten kuvasta näkee! Whoooo! Pep rally oli yks semmosista asioista joka ei Suomessa toimis ikinä sen takia, että me suomalaiset vaan ollaan erilaisia. Mutta se oli mahtavaa, eikä sitä voi sanoin kuvailla oikeesti, sitä tunnelmaa siellä salissa. Rakastan amerikkalaisia!

Saksa ja Suomi <3 
Siinä muutamia kuvia ajalta mitä oon täällä viettänyt. Oon ollu ihan onneton kuvien ottaja. Kameraa en oo jaksanu ottaa mukaan oikein ikinä ja iphonella sillon tällön on tullut jotain otettua, ja kuten kuvista näkee niin laatu on sitte iphone 4, että ei kovin paljon kehumista. Cross Countrysta mulla on tulossa postaus pian. (toivon, että tuo pian ei oo liian optimistinen)

Tänään käytiin Traverse Cityssä shoppailemassa. Tarvin vaatteita melko desperately, ja teinkin jotain ihan hyviä löytöjä. Ainakin löysin maailman ihanimman talvitakin. Kahen viikon päästä toteutuu mun suuri unelma! Mennään nimittäin kattomaan Detroitin ja Pittsburghin välistä ottelua Detroitiin! Pääsen näkemään mun suosikkijoukkueen livenä! <3 En vieläkään oikein usko, että se tapahtuu haha..(ja mun suosikkijoukkue on siis Pens, Ei Red Wings haha)

JA joulukuussa vähän ennen joulua lähetään Floridaan Disneyworldiin! Superhyper excited! Tää kirjottaminen tuntuu taas niin tökeröltä, ettei mitään rajaa joten mun on parempi lopettaa.

Tiivistettynä. Täällä kaikki hyvin. Mä oon onnellinen! Eilen illalla istuin hot tubissa (palju?) ja kattelin miten tähdet ja kuu loisti taivaalla. Oli vieläkin vähän vaikee uskoo, että mä todella oon täällä. Elämässä tätä elämää mistä mä oon kauan unelmoinut. Eikä se oo mikään hyperjännä elämä, että mulla olis koko ajan jotain hirmuhauskaa tekemistä. Ei. Ennemminkin mulla olis välillä varmasti hauskempaa/mukavampaa Suomessa. Mutta tämä on se elämä mistä mä oon unelmoinut. Mä oon täällä. Elän amerikkalaisessa pikkukaupungissa, mun koko elämä kulkee englanniksi. Kaikki on niin amerikkalaista. Mä oon täällä. Ihan oikeesti. Mä rakastan tätä paikkaa. Ja mä en osaa edes kuvitella miten vaikeeta lähteminen tulee olemaan. Ei sillä, ettenkö mä rakastaisi mun kotia Suomessa. Ei. Mä rakastan myös Suomea. Mä rakastan mun kotia ja kotikaupunkia. Mutta niinkun ne sanoo.."You will never be completely at home again, because part of your heart will always be elsewhere. That is the price you pay for the richness of loving and knowing people in more than one place."

2 kommenttia:

  1. Toi pep rally oli meinki koulussa niin siisti kokemus!! Olin iha haltijoissani ku ei Suomessa tollasta ikinä missään olis ja lähetin videoita iha innoissani kaikille kavereille :D Se tunnelma oli vaa niin siisti ku band soitti ja cheerleaderit hyppi ja tanssi siellä ja ne football pelajaat esiteltii siellä ja aaa oli vaa niin siistii :D Ihania noi homecoming dance kuvat!! :) Ja oon niiiin kateellinen tosta Floridasta ja Disneyworldista, ota paljon kuvia blogia ja iha miuta varte XD T. Lotta kohta 18v, maailman pahin disneyfani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! ❤️ Mä yritän ottaa kuvia haha..oon kyllä itekki sairaan innoissani Floridasta ja Disneysta! Ja kiitos paljon ❤️

      Poista

Kiitos kommentista!<3