sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Mackinac Island

Lauantai aamuna suunnattiin kulkumme kohti Mackinac Islandia. Sää oli melko kylmä aamulla, mutta se siitä pikkuhiljaa parani. Ensi alkuun mun mielialakaan ei ollu mikään kovin hyvä, mutta päivä päätyi olemaan tosi ihana.

Mackinac BridgeKun päästiin ensin pienten alkuvaikeuksien jälkeen Mackinac Islandille vuokrattiin pyörät ja ajeltiin vähän ympäri saarta. Koko saari on tosi kaunis ja siellä oikein tuntuu, että olis ihan jossain peppi pitkätossu-maailmassa. Mackinac Islandilla ei saa ajaa autolla eikä siellä siis ole autoja ollenkaan, eikä oikeestaan minkäänlaisia moottoriajoneuvoja. Hevoskärryt kulkee ympäri saarta koko ajan ja siksi ilmassa leijuukin aina vähän väliä, hevosenlannan hento tuoksu/haju. Talot on ihan kuin jostain Astrid Lindgrenin kirjasta ja kaikki on mielettömän idyllistä.

Rollin'Kun oltiin pyöräilty reilu tunti metsien siimeksessä, otettiin suunnaksi ruokapaikat. Syötiin lounasta ja juteltiin niitä näitä. Matkalla mukana oli siis minä,hostsisko,hostisä, Theo Ranskasta, Manu Tajikistanista ja niiden hostvanhemmat. Alunperin piti tulla enemmänkin porukkaa, mutta monien sattumusten kautta päädyttiin sitten vaan meihin kahdeksaan. Ei siinä. Oli ihana päivä. Lounaan jälkeen kierreltiin pieniä kauppoja/lahjapuoteja ja löysin kaikkea ihanaa tavaraa, mutta en ostanut mitään. Tottakai me maistettiin myös Fudgea ja syötiin jäätelöä. Kierreltiin vielä pieni hetki saarta kävelemällä ja sitten lähdettiin taas kotiinpäin. Mackinac Island oli mielettömän kaunis ja varmasti kesällä vielä nätimpi kuin mitä se oli nyt.Tällä kertaa nyt vaan ohan lyhyt postaus. Täällä kaikki luistaa edelleen mukavasti. Huomenna jääkiekkokauden päättäjäiset, vaikka jääkiekkokausi on siis ollut ohi jo kauan aikaa. Mennään pelaamaan laser tagia ja sitten jaetaan awards (palkinnot?) Tää postaus nyt todellakin on melko tynkä, mutta menköön nyt kuitenkin.


Sen veneen katolla tuuli hurrjan paljon..

Theo&me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!<3