tiistai 26. toukokuuta 2015

Memorial Day weekend

Pidennetty neljän päivän viikonloppu senior skipping dayn takia, joka on siis päivä jolloin kaikki seniorit skippaa koulun, ja Memorial Dayn takia oli täydellinen!Mulla ei sen kummempaa actionia ollut, mutta viikonloppu oli tosi ihana. Perjantaina en tehnyt oikeestaan mitään, hengailin kotona ja sen semmosta.

Lauantaina hengailin Davidin kanssa, käytiin mäkkärissä ja juteltiin syvällisiä lähdöstä ja muusta sellaisesta. Kun menin kotiin, pelailin pihalla koripalloa samalla kun hostisä grillaili, otin aurinkoa, kirjotin päiväkirjaa ja tein hikitreenin pihalla kuumassa auringonpaisteessa. Illemmalla kävelin vielä rannalle ottamaan kuvia ja kävelemään rantavedessä.Sunnuntaina käytiin hostperheen kanssa Presque Islessä kattomassa majakoita. Hostisän veli oli siellä ja kerto meille tarinoita majakoista. Käytiin vielä kanooteilla soutelemassa Lake Esaulla ja sen jälkeen dinner ravintolassa, jonka nimeä en millään muista. Oli ihana päivä!

Ois ollu kiva elää keskiajalla..tai millon näitä ikinä käytettiinkään..

Mä olen varmuudella korkeanpaikankammoinen


Samson <3

PikkumajakkaTänään sitten nukuin taas pitkään, sitten käytiin Kolinin kanssa kalalla, ei saatu mitään ja hauskempi osio olikin varmaan matojen hankkiminen, varsinkin kun kesken operaation alkoi sataa vettä aika rankasti. Kolin ja sen äiti halus, että oltais ostettu ne madot kaupasta, mutta koska mun mielestä se on huijausta me metiin sitten metsään niitä kaivelemaan. Vaikka ei kaloja saatukaan niin oli tosi hauskaa.Viimeset kaksi kuvaa on Lansingin reissulta Theon snapchatista..much love as you can see hahah <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!<3