torstai 28. elokuuta 2014

Here I am!

Soft Landing Camp ohi ja täällä mä olen nyt perheessä. Soft Landing Camp oli ihana! Rakastin New Yorkia.  Rakastin Soft Landing Campia. Kolmantena päivänä mentiin siis shoppailemaan. Forever 21 oli rakkautta ensi silmäyksellä! Ja neljäntenä päivänä mentiinkin sitten Six Flags huvipuistoon. Kävin mm. maailman korkeimmassa ja Pohjois-Amerikan nopeimmassa vuoristoradassa. Se oli hullu, mutta samalla AWESOME!

Ja viidentenä päivänä lähdettiinkin sitten perheisiin.


Ja tavallaan se on surullista. Tiiättekö? Nyt se on ohi. Sitä tutustuu ihaniin ihmisiin ja tietää, ettei nää niitä enää ikinä. Ikinä. Surullista. Sairaan surullista. Mutta se on osa tätä vuotta. Sitä tapaa hienoja ihmisiä, viettää niiden kanssa hetken ja sitten jatkaa matkaa.

Team Finland! <3

On the top of the Rock!
Joten täällä sitä nyt ollaan. Alpenassa. Lennoista on selvitty ja törmäsin Detroitin lentokentällä suomalaiseen tyttöön, joka tulee mun kanssa samaan kouluun! Rakastan jo nyt tätä pikkukaupunkia. Täällä on tosi nättiä ja kaikki on tosi tosi amerikkalaista. Koulu on iso, mutta näyttää mukavalta. Kävin myös tänään, jo ekan kerran Walmartissa :D Nyt mua kumminkin väsyttää jo sen verran, että painun pehkuihin. Hyvää yötä!

1 kommentti:

  1. Heei minkälainen perhe se on ja miten ne otti sut vastaan sinne?:) Ja tuo on hyvä jos sinne kouluun tulee yks suomalainen, ni pystyt jutella ja fiiliksiä vaihtaa! ja puhua suomea ni et unoha sitä ;) Nyt sitä oikeesti alkaa tajuamaan, että oot siellä kaukana! Oot meijän ajatuksissa<3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!<3