maanantai 25. elokuuta 2014

The Big Apple!

Täällä ollaan Yhdysvaltojen puolella ja vielä elossakin lentomatkojen jälkeen. :) Lennot oli pelottavat. Eka lento Helsingistä Kööpenhaminaan meni hyvin. Ja menihän se Kööpenhaminasta Newarkiinkin hyvin, mutta se oli todella todella pitkä ja aivan järkyttävän tylsä. Jotain voi kertoo se, että pelasin Tetristä ja se oli lennon "hauska" osa.

Eka päivä täällä New Yorkissa..tai no..New Jerseyssä, Newarkissa oli tylsä. Lentokentällä oli tosi kauan odottelua ja hotellilla sama jatkui. Mulla oli tosi kova ikävä koko illan ja ajattelin vaan kuinka paljon parempi mun olis olla kotona. Oisin vaan halunnu kotiin äitin ja iskän luokse, nukkumaan omaan sänkyyn. Onneks aamulla oli jo parempi olo. Vaikka on mulla vieläkin ikävä ja jos ajattelen sitä, että nään kaikki mun rakkaat vasta ens kesänä niin siitä tulee paha olo. Meen nyt vaan eteenpäin sillä filosofialla, että otan päivän kerrallaan. Koitan tehä jokaisesta päivästä niin hyvän kun mahdollista, nauttia jokaisesta hetkestä. Ja päivä kerrallaan mä oon taas lähempänä sitä hetkee kun mä palaan kotiin ja saan rutistaa kaikkia mun rakkaita.

No. Toinen päivä New Yorkissa alkoi siis sillä, että heräsin kuudelta aamulla. Heräsin muute yöllä jo joskus kahen aikaan ihan pirteenä, koska aivot oli vielä Suomen ajassa. Jatkoin tottakai unia, mutta se oli outoo. :D Eli siis kuudelta herättiin ja kävin siinä sitten suihkussa ja lähettiin aamupalalle. Siellä oli ihan järkyttävät jonot, mutta ehittiin saaha ruokaa suuhun ennenkun lähettiin  bussilla kohti New York Cityä :)


Meillä oli siis edessä nähtävyyksien katselua. Meidän opas oli tosi hauska ja sitä oli mukava kuunnella. Aina välillä noustiin ulos bussista ja käytiin vähän kävelemässä ja kahdeksan tuntia meni ihmeen nopeesti. Mä olin Olivian kanssa meidän bussissa ainoat suomalaiset norjalaisten, tanskalaisten, saksalaisten ja ruotsalaisten keskellä joten oli vähän yksinäistä meillä, mutta ei se paljon menoa haitannut. :)

Central Parkin kuuluisin osa
This is where Chuck and Blair got married! Niiiin hyvä cupcake!


Brooklyn Bridge!

Me and Olivia! <3

Siellä kaukana siintää Miss Liberty! 
 World Trade Center muistomerkki oli hieno, vaikkakin surullinen paikka. Tuo vesiputous kuvaa kaikkia niitä pudonneita/hypänneitä ihmisiä ja tuolla missä vesi kohtaa nuo muut "putoukset" ne tavallaan on sitten yhdessä kaikki pudonneet. Ja vesijutun ympärillä olevassa laatassa lukee kaikkien kuolleiden nimet, torneissa olleet, kadulla olleet, lentokoneessa olleet, pentagonissa olleet, palomiehet, poliisit..kaikki!


Nyt syömään ja sitten on vielä meeting :) Huomenna aamulla Rockefeller Center ja sitten shoppailemaan!!! :)


From love: Anniina
I love and miss you all in Finland! You're the best!

8 kommenttia:

 1. Vautsi vau!! Nautihan kaikesta mitä näät ja koet! Kyllä se ikävä siitä helpottaa ja oot mun ajatuksissa! <3 nonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mä nautin kun ei liikaa ajattele kotia :) Ootte rakkaita! <3

   Poista
 2. Ankku kyllä se ikävä siitä kohta alkaa helpottamaan ku pääset kunnolla sisälle sinne :) ja on kyllä upeita paikkoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tää kyllä ihan valtavan upee kaupunki! :) Kyllä se siitä lähtee rullaamaan. Kiitos tsempeistä ja pitäkää hauskaa Suomessa! <3

   Poista
 3. Vähän surullinen tuo muistomerkki..ja niin paljon nimiä:( nauti seikkailusta! Täällä mietitään sua joka päivä♥ -iita-

  VastaaPoista
 4. Oot sää rohkee mimmi. ♥ sielä sää oot toteuttamassa suurta unelmaa. Nauti joka hetkestä. :-D tuli jo ikävä ku luki tota tekstiä♥ 'Annukka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä oikeen ees vielä tajua, että on täällä :D Tsempit sullekin vielä viimesiin viikkoihin ;) Ootte rakkaita kaikki! <3

   Poista

Kiitos kommentista!<3