keskiviikko 4. helmikuuta 2015

#OnePride

Hello!Viime sunnuntain super bowlin myötä jalkapallokausi on nyt paketissa ja täytyy myöntää, että vähän tyhjältä tuntuu. Mitä mä nyt teen sunnuntaisin kello yks eteenpäin?Kun olin vielä Suomessa mua ei ois voinu vähempää kiinnostaa amerikkalainen jalkapallo. Sitten kun tulin tänne niin jotenkin sitä sitten alko kattomaan pelejä. Halusin heti alusta lähtien tietää säännöt joten mun hostisä selitti mulle kaiken ihan alusta lähtien ja olin ihan kärryillä säännöistä sun muusta jo ihan muutaman viikon jälkeen. Alussa en halunnu mitenkään valita suosikkijoukkuetta, mutta jotenkin se vaan oli luonnollista, että aloin kannattamaan Detroit Lionseja. Lionsit ei oo viime kausina mitenkään loistanu, ja Lionsit on ainut joukkue NFL:stä joka ei oo ikinä ollut super bowlissa, mutta ei se mun valintaan mitenkään vaikuttanut. Meiksi on Lions fani nyt ja aina.

Ja koska Lionsit ei oo ikinä ollut super bowlissa, niin kaikki tietenkin tekee hauskaa niitten kustannuksella. Hhahah, vaikka oonkin Lions fani niin pakko sanoo, että monet niistä jutuista on silti hauskoja.

Calvin Johnson (Megatron)Tää viittaa siihen, että kuluneella kaudella Lionsit melko monesti teki viime minuutin comebackin ja nousi voittoon.

Matthew Stafford! (Quarterback)

Tänä vuonna Lions pelas tosi hyvin, päästiin pudotuspeleihin ja oltiin lähellä jatkopaikkaa. (Edelleen katkera tappiosta Cowboysille. Ja edelleen sitä mieltä, että me ansaittiin voitto.) Pudotuspeli Dallas Cowboyseja vastaan olikin sitten semmonen peli, että siitä tuli paljon jälkipyykkiä. En jaksa sen kummemmin alkaa selittämään, mutta tuomarit teki aivan käsittämättömiä vihellyksiä Detroit Lionseja vastaan. Kaikesta huolimatta oli hieno kausi.

Super bowl koitti sitten viime sunnuntaina. Vastakkain New England Patriots ja Seattle Seahawks. Kumpikaan joukkue ei oo mun suosikkijoukkueita, mutta koska inhoon Patriotseja, ja joku puoli on aina valittava niin valitsin Seahawksit. Tottakai ne sitten hävisi, mutta oli hyvä peli anyway..Laitan tähän loppuun meemejä, Cowboys vs. Lions pelistä ja New England Patriotseista. En tiiä tajuaako niitä kukaan, mutta musta ne oli hauskoja hahah. New England Patriotseista vielä sen verran, että ennen super bowlia täällä ei mistään muusta puhutukaan kun siitä miten Patriotsit on hujareita, koska ne jäi kiinni siitä miten ne oli ottanu "palloista" (voiko sitä kutsua palloks, periaatteessahan se ei oo pallo?!) ilmaa pois vähän, jotta sitä on helpompi heittää. Mua se ei nyt hirveesti liikuttanu, mutta oli ihan hauska seurata keskustelua.


2 kommenttia:

  1. Hei vähänkö oli kiva lukee tosta Lions - Cowboys pelistä Lions fanin näkökulmasta! Mun host mom on Dallas fani ja en tietenkään kuullu tosta tuomari kohusta kun eihän Cowboys fanit halu aatella sitä tolta kannalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah jep..instagram ja facebook räjähti ton pelin jälkeen ihan täyteen kaikkia meemejä yms. Eniten kohua tuotti se kun tuomarit ensin vihels Pass interference Dallas cowboysia vastaan, sitten ne mietti vähän aikaa ja jostain ihan käsittämättömästä syystä picked the flag ja peru tuomion. Jos ne ois pysynyt tuomiossaan ni olis ollu 1st down ja suunnilleen 30 yards maaliin..mutta koska ne peru tuomion ni tuli 4th down ja oli pakko laittaa defense ja kicker kentälle ja potkasta..toinen juttu oli, että Dez Bryant juoksi kentälle argue with refs ilman kypärää, eikä se saanu rangaisusta vaikka normaalisti on automaattinen 15 yards penalty..mutta tosiaan aina kuulee vaan siitä puolesta mitä ite kannattaa hahah..niin se oli vähän täällä Michiganissakin, ettei toiselta puolelta kuulunu mitään. Sori vähän englannin ja suomen sekamelska tää teksti kun on nin hankala kirjottaa jalkapallosta suomeks hahah

      Poista

Kiitos kommentista!<3